Ledarskapsutbildning som ger effekt

Välkommen till ledarskapsutbildning som ger effekt!

En onlineutbildning i ledarskap har god effektHjärtum Utbildning har ledarskapsutbildning som är både effektiv och prisvärd. Du hittar information om alla utbildningar, utbildningsdatum och orter på vår hemsida. Bra utbildningar för ledare ska innehålla både senaste forskningen och vedertagna modeller. Du ska få möjlighet att öva genom diskussionsövningar och workshops tillsammans med de andra utbildningsdeltagarna.

Kompetensutveckling genom online-utbildning

Kompetensutveckling för ledaren är viktig och du behöver hitta rätt bland utbudet av både klassrumsutbildning och ledarskapsutbildning online. Alla våra utbildningar, förutom Chefens samtal, är 2 dagar långa, vilket gör det möjligt för de flesta att hinna med att gå en utbildning i ledarskap. Det finns ännu fler utbildningar på hemsidan och där står även väl beskrivet vad de innehåller.

Välj klassrum eller online för din utbildning

Välj om du vill gå någon av våra ledarskapsutbildningar på plats i lokalen eller på distans. Vi erbjuder enbart klassrumsutbildning och en blandning av klassrum och distans, en så kallad hybridutbildning. Nedan ser du några exempel på ledarskapsutbildning på distans som vi erbjuder:

 • Att leda utan att vara chef
 • Ny som chef
 • Arbetsledarutbildning
 • Chefens samtal
 • Certifierad ledare

Öva upp dina färdigheter under en utbildning för ledare

Efter att du har gått en utbildning inom ledarskap har du fått en mängd verktyg att börja använda direkt i din vardag som ledare. Speciellt om du är ny som chef. Du förstår bättre vad som förväntas av dig och vilket mandat att du leda du har. Självklart styrs just dina förutsättningar av både synliga och osynliga regler som finns på din arbetsplats, men med kunskapen från någon av våra ledarskapsutbildningar i ryggen vet du bättre vilka krav du kan ställa. Med kunskaperna kommer modet att våga leda på ditt sätt, i harmoni med kulturen på din arbetsplats.

Öva upp ditt mod att leda

Mod är nämligen viktigt att ha som ledare, annars blir det svårt att genomföra det du vill med ditt ledarskap. En del verkar ha mod i överflöd och gör alltid precis som de vill, ofta utan hänsyn till andra. Troligtvis är det inte ett sådant ledarskap du vill utöva, utan ett mer inkännande och i längden mer framgångsrikt ledarskap. Låt någon av Hjärtum Utbildnings ledarskapsutbildningar stärka dig och ge dig mer mod att leda på ditt sätt!

Det finns mer än en ledarskapsutbildning att välja bland

Ja, det är sant att det finns fler än en ledarskapsutbildning på marknaden men de som finns hos Hjärtum Utbildning är mycket bra och får väldigt fina recensioner. Det borgar därför för kvalitet och att du lär dig väldigt mycket genom att gå en utbildning. Eller flera. Till många av utbildningarna finns steg 2-kurser, där du kan utveckla dina kunskaper ytterligare och få ännu fler matnyttiga verktyg.

Exempel på utbildningar för ledare

Exempel på detta är utbildningarna Ny som chef och Att leda utan att vara chef. Under dessa utbildningsdagar lär du dig att använda ännu fler metoder och redskap i ledarskapet. Du utvecklar fler talanger och blir varse sidor hos dig som du kanske inte visste att du  hade. Om du behöver hjälp att välja rätt utbildning för just dig, kontakta då gärna oss på Hjärtum Utbildning. Vi lotsar dig då genom vårt utbud och hjälper dig hitta det innehåll som du har mest behov av.

Behöver du en basutbildning för nyblivna chefer?

Gå en basutbildning i ledarskapDet är bra att få en bred teoretisk bas inför uppdraget som chef, likväl som att praktiska erfarenheter. Välj gärna en basutbildning som är anpassad till nyblivna chefer, den tar upp alla de grundläggande, viktiga områden du behöver känna till för att få en snabb och gynnsam start på din nya karriär som ny chef eller ny ledare. Du lär då bl a om coachning, konflikthantering, arbetsrätt, beslutsfattande och vad framgångsrikt ledarskap egentligen innebär. När du bokar en ledarskapsutbildning startar du din resa mot ett framgångsrikt ledarskap. Du kommer att stöta på hinder på vägen, men med kunskaperna från utbildningen vet du hur du ska tackla dem. Ditt team kommer också att utvecklas, i och med att du skaffat dig kunskaper om vad som får grupper att må bra och prestera på topp.

Ur innehållet i en basutbildning

Leta efter en ledarskapsutbildning med ett riktigt matnyttigt innehåll, liknande det nedan. Det kommer att fördjupa dina kunskaper i att leda andra. Du kan välja en intensivkurs på ett par dagar, det räcker oftast till att börja med. Under utbildningen får du bra exempel som du känner igen dig i och utbildningens föreläsare kommer att ge dig tydliga förklaringar kring viktiga frågeställningar. Till exempel lär du dig:

 • vad ledarskap är och vad det innebär att leda
 • att coacha dina medarbetare mot målet
 • hantera och förebygga konflikter
 • att kommunicera så dina medarbetare förstår
 • grunderna inom arbetsrätten
 • att leda effektivt utan att stressa
 • strategier för att kunna förändra när det behövs
 • hur du lättare fattar svåra beslut

Du hittar alla utbildningsdatum, orter, bokningsvillkor med mera på vår hemsida. Boka in dig så snart du kan och staka ut riktningen för ditt personliga ledarskap med en ledarskapsutbildning.

Rulla till toppen